Meer over Just Connecting B.V.

Just Connecting zag het levenslicht in 2008 toen oprichter Vincent Smit zich middels Social Media trainingen ging richten op zzp’ers, freelancers en interim managers/professionals in Nederland. Vanuit zijn werkervaring had hij immers ervaren dat een standaard verkooptraining, salestraining of acquisitietraining wel het laatste was dat deze doelgroep wilde leren. Op dit thema “Stop met verkopen, wordt gekocht!” is onze complete filosofie gebouwd. In 2009 ging Vincent Smit samenwerken met Richard van der Blom, waarmee diverse trainingstrajecten gezamenlijk uitgevoerd werden.

Door uitbreiding in zowel klantenportefeuille als diensten intensiveerde Vincent en Richard de samenwerking door samen in januari 2011 Just Connecting B.V. op te richten. De organisatie werd verder uitgebouwd met office managers en eigen Social Media Consultants. Inmiddels heeft Just Connecting B.V. samen met enkele trainingspartners, meer dan 20.000 ondernemers en ondernemende mensen in Nederland getraind. 

Met het oprichten van de B.V. hebben wij wederom een strategische wending genomen door onze trainingen op te nemen in een compleet traject. Wij begeleiden, adviseren en implementeren complete Social Media trajecten bij organisaties in binnen- en buitenland. Wij nemen het zelfs van hen over.

Vanaf september 2013 is Ivengi.com een strategisch gekozen aandeelhouder geworden. Zij bieden weboplossingen aan waaronder websites, software, Apps en tools. In samenwerking met hen hebben wij 4 Facebook Apps ontwikkeld.

Op 1 juli 2014 heeft aandeelhouder Vincent Smit  in goed overleg met de andere aandeelhouders besloten om te starten met zijn eigen bedrijf, waarmee hij zich gaat richten op het verbeteren van rendement van startups, investeringen en lanceringen (apps, producten en diensten) via Social Media.  

Wil u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? 

Uw consultants >

Dit zijn de mensen achter Just Connecting B.V.