Over ons

Per 1 januari 2011 hebben Vincent Smit en Richard van der Blom Just Connecting B.V. opgericht. Zowel Vincent als Richard houden zich nog steeds volop bezig met consultancy- en trainingsactiviteiten.

Na de oprichting in 2008 werken wij sinds december 2009 met trainingspartners (allemaal zelfstandig ondernemers). Zij geven trainingen over LinkedIn, Twitter en Facebook binnen bedrijven en aan netwerk- en ondernemersverenigingen in geheel Nederland.

Inmiddels zijn wij ook actief in Belgie en verzorgen wij naast trainingen ook advies en consultancy en voeren wij complete implementatie trajecten uit.


Met een achtergrond in de procestechniek en de Post-HBO leergang Bedrijfskunde heb ik na ruim 6 jaar in de arbeidsbemiddeling de stap genomen naar ondernemersschap. Ik zocht al tijden een business waarin ik zoveel mogelijk mensen kon helpen succesvol te worden. De ervaring leerde dat ik in de afgelopen jaren in de bemiddelingsbranche, zeer veel mensen sprak, maar simpelweg niet iedereen kon helpen. Dat is veranderd door het trainingsbureau Just Connecting in december 2008 op te richten als eenmanszaak!

In de beginfase van Just Connecting richtte ik mij op de opkomende markt van zzp'ers die aan tafel bij een opdrachtgever wel kunnen overtuigen maar simpelweg niet aan tafel komen. Na een maand kwam ik erachter dat zij helemaal geen verkooptraining wilde volgen maar wel heel enthousiast werden over mijn tactieken met de platformen LinkedIn en Xing. Dit was de eerste van vele strategische wendingen!

Binnen een jaar werd ik door de enorme groei en vraag in de markt naar LinkedIn trainingen, 'gedwongen' om diverse trainingspartners aan te trekken die met de visie en het materiaal van Just Connecting voor mijn opdrachtgevers gingen werken. De eerste trainingspartner was Richard van der Blom die samen met mij per 1 januari 2011 de eenmanszaak heeft omgezet naar een besloten vennootschap.

Als Algemeen Directeur, trainer, spreker en consultant houd ik mij binnen Just Connecting B.V. bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten, het lesmateriaal, webinars en tools. Ik blog voornamelijk over nieuwe ontwikkelingen binnen de Social Media, tools en filteren. De grootste voldoening haal ik iedere dag weer uit het succesvol maken van anderen en geloof heilig in ons credo:


Stop met verkopen, word gekocht!

Heeft u een vraag? Stuur mij een e-mail!

Na het afronden van mijn studie Commercial Management was ik ruim 7 jaar werkzaam in salesfuncties binnen de personele dienstverlening bij Adecco en Yacht. Na een korte periode als vrijwilliger in Tanzania (Business Development Manager) aan de slag te zijn geweest, ging ik begin 2008 aan de slag als Accountmanager Training & Opleiding bij Odyssee. Een functie waarbij mijn affiniteit met Sales en liefde voor het trainingsvak samen kwamen en die ik gevonden had via mijn netwerk in Linkedin.

In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf Sawa Training & Advies, gericht op het versterken van de acquisitie- en netwerkvaardigheden van ZZP'ers, interimmanagers en organisaties die minder affiniteit met deze onderwerpen hadden (semi-overheid, vrijwilligers). Al snel kreeg ik steeds vaker de vraag "hoe zet jij Linkedin in", reden om een samenwerking met Vincent Smit te starten en landelijk Social Media Trainingen te gaan geven.

Deze samenwerking is geintensiveerd en vormgegeven in Just Connecting B.V., een organisatie die zich inmiddels bezig houdt met Social Media in de breedste zin van het woord. Met trots kijk ik naar ons klantenbestand en de (inter)nationale projecten die we inmiddels verwezenlijkt hebben.

Als Commercieel Directeur, trainer, spreker en consultant houd ik mij binnen Just Connecting B.V. bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten, sales en marketing, onderhouden van interne en externe contacten, beurzen en events. Ik blog regelmatig over Social Media platformen maar vooral over LinkedIn. De grootste voldoening haal ik iedere dag weer uit de complimenten van klanten vanwege onze pragmatische aanpak om ons credo:


Stop met verkopen, word gekocht!

Heeft u een vraag? Stuur mij een e-mail!

“First people then business”

Een klein zinnetje met een grote boodschap. 
We zijn in onze harde samenleving vergeten waar het uiteindelijk allemaal om draait. Mensen! 


Want bedrijven doen geen zaken met bedrijven of consumenten, mensen doen zaken met mensen. Je hebt geen werknemers maar een groep mensen die geloven in jouw organisatie en in jouw visie.


Deze overtuiging is geen toekomstbeeld maar een werkelijkheid die we soms vergeten zijn. Echter wordt onze wereld door de komst van Internet steeds transparanter en beseffen we weer dat het daar uiteindelijk allemaal om gaat. 

Eind 2010 heb ik de beslissing gemaakt om als zelfstandig ondernemer te starten als Social Media Manager.

Na een succesvol jaar merkte ik dat het ondernemerschap mij veel bracht maar ook veel onthield. Ik heb altijd gelooft in de kracht van mensen en teams en begin 2012 zijn de diensten van mijn onderneming ondergebracht bij Just Connecting B.V.

Als Social Media manager houd ik mij binnen Just Connecting B.V. bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Social Media en Internet. Daarnaast train en adviseer ik onze klanten op de dagelijkse toepasbaarheidvan Social Media en Internet. 


https://twitter.com/martijnholtes

http://nl.linkedin.com/in/martijnholtes

Heeft u een vraag? Stuur mij een e-mail!