LinkedIn Trainingen

Alt Text

LinkedIn voor bedrijven

De mogelijkheden van LinkedIn

LinkedIn, het platform voor het vinden van een nieuwe baan of medewerker, een nieuwe leverancier of klant. Maar ook om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen op uw vakgebied, uw kennis en expertise te delen richting uw doelgroep.

Of je nu werkzaam bent in Recruitment, Sales, Marketing en/of Communicatie, LinkedIn is niet meer weg te denken in je online toolkit. Maar hoe krijg je je organisatie nu zover om het belang van een kwalitatief netwerk te erkennen. Om samen te werken aan het ‘sociaal kapitaal’ waardoor het vinden van nieuwe medewerkers en klanten succesvoller wordt?

Wij verzorgen al sinds 2008 LinkedIn trainingen in binnen- en buitenland, in alle denkbare sectoren. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 professionals en meer dan 400 bedrijven mogen trainen. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om onze kennis en expertise in te zetten voor uw organisatie.

U kunt bij ons terecht voor

Inspiratiesessie LinkedIn

Meer informatie

Training LinkedIn algemeen

Meer informatie

LinkedIn voor Marketing

Meer informatie

LinkedIn Sales Navigator

Meer informatie

LinkedIn voor Recruitment

Meer informatie

LinkedIn Outplacement

Meer informatie

Informatie aanvragen

    Veel gestelde vragen

    Wanneer medewerkers hun LinkedIn profiel strategisch gebruiken levert dat de organisatie direct een aantal voordelen op. Allereerst wordt de organisatie en haar diensten/producten beter gevonden in LinkedIn. Wanneer we medewerkers laten zien hoe ze waardevolle content kunnen delen, versterkt dat ook de vindbaarheid in Google. Daarnaast, jullie klanten oriënteren zich meer en meer online, professionele individuele profielen zijn onderscheidende online visitekaartjes. Kortom: meer bereik, meer zichtbaarheid, sneller in contact met de doelgroep.

    Wij verzorgen deze LinkedIn training op locatie van onze opdrachtgever, in Nederland of daarbuiten. In het Nederlands of Engels en ook andere talen zijn bespreekbaar. Al onze trainingen worden geheel op maat afgestemd op jullie wensen, doelgroep en leerdoelen. In overleg plannen we de trainingsmomenten, tijd en duur. Wij maken graag gebruik van een geschikte ruimte, met scherm, flipover en uitstekend internet. En ook goede koffie kunnen wij waarderen.

    Terechte vraag. Onze eerste training realiseert enthousiasme en inzicht onder de deelnemers hoe makkelijk het kan zijn om met LinkedIn je doelen te behalen. Om LinkedIn echter te integreren in je dagelijkse werkzaamheden, dienen we ook de attitude te veranderen. Wanneer we meerdere sessies verzorgen, brengen we verdere diepgang aan in de kennis en geven we de deelnemers concrete handvatten om LinkedIn effectiever te gebruiken. We sturen dan op quick wins (om het enthousiasme te behouden) en lange termijn winst (om substantieel bij te dragen aan het succes van de onderneming).