Let’s start empowering social change! Dat is waar wij voor staan! Just Connecting is een landelijk consultancy bureau op het gebied van social media, social selling en social business. In 2008 gestart als trainingsbureau zijn wij in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bureau met verschillende disciplines.

Onze doelstelling is om online communicatie voor jouw organsiatie te laten werken! Dit doen we door op strategisch vlak te bepalen waarom en hoe social media en online marketing en communicatie een plek moet krijgen.

Onze manier van werken is praktisch! We bepalen samen met jou welke kant we opgaan en duiken direct maar met een strategie in de hand de praktijk in! Samen zoeken we naar de beste manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Wij ondersteunen bij online en social media marketing, communicatie, social selling en social business en de interne processen om blijvend resultaat te creëren. Onze visie is dat social media in al zijn vormen de verantwoordelijkheid is van de hele organsiatie. Organisaties die social media succesvol inzetten betrekken alle medewerkers in dit proces. Een effectieve en efficiente structuur hiervoor zetten we graag met je op.

We doen dit vooral bij onze klanten in het MKB en bij corporate organisaties in binnen en buitenland voor zowel profit als non-profit.

Ons streven? Meetbare resultaten leveren zowel persoonlijk als voor het zakelijk belang! Door onze expertise van online marketing en communicatie te delen ontstaat het verschil!

Benieuwd hoe we dat voor jouw organsiatie kunnen doen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Aanhef