Sinds de oprichting van Just Connecting in 2008 verzorgen wij diverse platform trainingen. Onze trainingen onderscheiden zich door het praktisch karakter. Maar met alleen de praktijk red je het tegenwoordig niet meer. Voorafgaand aan een training bekijken wij altijd samen met onze opdrachtgever wat het doel van de training is en aan welke processen deze moet bijdragen om zodoende het maximale resultaat te bereiken.

Door vanuit een strategisch perspectief de praktische kant te benaderen zorgen wij ervoor dat de kennis beter in de praktijk kan worden gebracht. Deelnemers van onze trainingen snappen het effect van hun handelen en kunnen na afloop van een training beter beoordelen of hun handelen bijdraagt aan de doelstellingen.

Door onze jarenlange praktijk ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers weten wij wat op de verschillende platformen wel en niet werkt! Elk platform heeft zijn eigen "tone of voice", voordelen en nadelen, doelgroepen en ongeschreven regels. Samen met jou bepalen wij welke onderwerpen behandeld gaan worden.

Graag gaan we het gesprek met je aan om te bekijken hoe een training voor jouw organisatie eruit ziet.