Advies & Strategie

Alt Text

Advies & Strategie

Naast onze trainingen kunnen wij organisaties ook voorzien van advies inzake Social Selling en/of hun LinkedIn™ strategie en activiteiten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot individuele Skype coaching om samen met u te kijken naar de optimalisatie van LinkedIn™ voor het bereiken van uw doelstellingen.

Social Selling Advies

Meer informatie

Informatie aanvragen

    Veel gestelde vragen

    Omdat jouw klant zich anders oriënteert in zijn koopproces als 10 jaar geleden. Waardevolle content delen wordt steeds belangrijker, social media (en specifiek LinkedIn™) worden steeds vaker geraadpleegd voor referenties en relevante inzichten. Mis de slag niet! Investeer in Social Selling om concrete verkoopsignalen te identificeren, netwerken te ontrafelen voor kwalitatieve introducties en top-of-mind te worden onder je doelgroep.

    Ieder bedrijf actief in B2B-segment kan Social Selling (via LinkedIn™) inzetten. Natuurlijk zijn er bepaalde segmenten minder actief op Social Media en LinkedIn™. Wij leren je echter hoe je indirect je beslissers bereikt, hoe jouw waardevolle inzichten zo gestuurd kunnen worden, dat ze toch bij jouw doelgroep terecht komen. Dat kunnen we doen met de gratis mogelijkheden, maar nog beter met Sales Navigator.

    Veel van onze opdrachtgevers komen bij ons uit via referentie van bestaande klanten, de beste reclame die je je natuurlijk kunt wensen. Social Selling is meer dan een uitleg over LinkedIn™ of Sales Navigator. De trainer dient uw salesmensen te kunnen inspireren, zich verplaatsen in hun uitdagingen en samen met hen geschikte tactieken bedenken. Check of de trainer zelf in een sales functie heeft gewerkt en natuurlijk of hij zelf ook gebruik maakt van Sales Navigator.