Inspiratiesessie

Alt Text

Inspiratiesessie voor LinkedIn™

Hoe maak je optimaal gebruik van LinkedIn™ voor het vinden van een nieuwe baan of opdrachtgever? Hoe onderhoud je efficiënt je netwerk en breid je dit uit met relevante nieuwe contacten? Wat is een effectieve linkstrategie en hoe creëer je het optimale LinkedIn™ profiel? En wat hebben LinkedIn™ groepen of de betaalde diensten voor mogelijke toegevoegde waarde?

Geen succes zonder inspiratie! Tijdens onze op maat gemaakte inspiratiesessie delen wij nieuwe inzichten en best practices met de deelnemers. We laten de deelnemers zien hoe zij LinkedIn™ optimaal kunnen inzetten voor hun doelstellingen. Concrete tips over het optimaal profiel, verhogen van bereik van nieuwsberichten en eye-openers over nieuwe functionaliteiten. Dit alles met veel interactie en ruikte voor vragen vanuit de deelnemers zelf.

Deze sessie kan verzorgd worden in het Nederlands en Engels.

Wat anderen vinden

Informatie aanvragen

    Veel gestelde vragen

    Wanneer medewerkers hun LinkedIn™ profiel strategisch gebruiken levert dat de organisatie direct een aantal voordelen op. Allereerst wordt de organisatie en haar diensten/producten beter gevonden in LinkedIn™. Wanneer we medewerkers laten zien hoe ze waardevolle content kunnen delen, versterkt dat ook de vindbaarheid in Google. Daarnaast, jullie klanten oriënteren zich meer en meer online, professionele individuele profielen zijn onderscheidende online visitekaartjes. Kortom: meer bereik, meer zichtbaarheid, sneller in contact met de doelgroep.

    Wij verzorgen deze training op locatie van onze opdrachtgever, in Nederland of daarbuiten. In het Nederlands of Engels en ook andere talen zijn bespreekbaar. Al onze trainingen worden geheel op maat afgestemd op jullie wensen, doelgroep en leerdoelen. In overleg plannen we de trainingsmomenten, tijd en duur. Wij maken graag gebruik van een geschikte ruimte, met scherm, flipover en uitstekend internet. En ook goede koffie kunnen wij waarderen.

    Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

    Contact