Training Marketing

Alt Text

Training LinkedIn™ Marketing

Uw product of dienst onder de aandacht brengen bij de doelgroep? Effectieve marketingcampagnes opzetten die converteren naar nieuwe klanten? Uw medewerkers actief betrekken bij het delen van waardevolle content? In een combinatie van consultancy en training leren wij u om LinkedIn™ optimaal in te zetten voor marketingdoeleinden!

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Inzicht in de structuur, opbouw en optimalisatie van uw LinkedIn™ Bedrijfspagina incl. het beheer.
 • Strategische keuzes inzake het aanmaken van Showcase Pagina’s en LinkedIn™ Groepen, de voor- en nadelen, en een effectief stappenplan
 • Contentmarketing op uw Bedrijfspagina, kennis van het algoritme, wat werkt wel of niet, analyse van de statistieken en optimalisatie van uw contentstrategie
 • Werven van engagement en volgers, hoe zet ik mijn medewerkers in als online ambassadeurs, hoe faciliteer ik hun in makkelijk en effectief content delen?
 • Alles over LinkedIn™ Adverteren, de Campaign Manager en het opstellen van advertenties die converteren.

Deze training wordt op maat voor uw organisatie samengesteld en duurt 3 uur.

Al onze trainingen kunnen verzorgd worden in het Nederlands of Engels.

Wat anderen vinden

Informatie aanvragen

  Veel gestelde vragen

  Wanneer medewerkers hun LinkedIn™ profiel strategisch gebruiken levert dat de organisatie direct een aantal voordelen op. Allereerst wordt de organisatie en haar diensten/producten beter gevonden in LinkedIn™. Wanneer we medewerkers laten zien hoe ze waardevolle content kunnen delen, versterkt dat ook de vindbaarheid in Google. Daarnaast, jullie klanten oriënteren zich meer en meer online, professionele individuele profielen zijn onderscheidende online visitekaartjes. Kortom: meer bereik, meer zichtbaarheid, sneller in contact met de doelgroep.

  Wij verzorgen deze LinkedIn™ training op locatie van onze opdrachtgever, in Nederland of daarbuiten. In het Nederlands of Engels en ook andere talen zijn bespreekbaar. Al onze trainingen worden geheel op maat afgestemd op jullie wensen, doelgroep en leerdoelen. In overleg plannen we de trainingsmomenten, tijd en duur. Wij maken graag gebruik van een geschikte ruimte, met scherm, flipover en uitstekend internet. En ook goede koffie kunnen wij waarderen.

  Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

  Contact