Training Recruitment

Alt Text

Training LinkedIn™ Recruitment

LinkedIn™ is al jaren een toonaangevend platform voor recruitment en Employer Branding. Organisaties geven inzicht in carrieremogelijkheden, vacatures, interne opleidingen en succesverhalen om de sollicitant voor zich te winnen. Dagelijks worden duizenden InMails gestuurd door recruiters om mensen te benaderen voor een nieuwe baan. In deze training laten wij u zien hoe u LinkedIn™ succesvol kunt inzetten voor recruitment en branding.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Welke mogelijkheden biedt LinkedIn™ (betaald en onbetaald) om uw Employer Brand uit te dragen?
 • Hoe deelt u effectief en succesvol vacatures binnen LinkedIn™, zowel onbetaald als betaald via Job Slots of een Career Page?
 • Hoe maakt u gebruik van de betaalde Recruitment abonnementen bij het zoeken, vinden en werven van nieuwe medewerkers (Recruiter Lite en Recruiter Seat)
 • Handige tips inzake online recruitment, zoals Boolean Search, Google Search Strings die u meer geschikte kandidaten opleveren.
 • Inzicht in hoe u het verschil kunt maken bij het benaderen van kandidaten via LinkedIn™ met responsrates van boven de 50%!

Deze training wordt op maat voor uw organisatie samengesteld en duurt 3 uur.

Al onze trainingen kunnen verzorgd worden in het Nederlands of Engels.

Wat anderen vinden

Informatie aanvragen

  Veel gestelde vragen

  Wanneer medewerkers hun LinkedIn™ profiel strategisch gebruiken levert dat de organisatie direct een aantal voordelen op. Allereerst wordt de organisatie en haar diensten/producten beter gevonden in LinkedIn™. Wanneer we medewerkers laten zien hoe ze waardevolle content kunnen delen, versterkt dat ook de vindbaarheid in Google. Daarnaast, jullie klanten oriënteren zich meer en meer online, professionele individuele profielen zijn onderscheidende online visitekaartjes. Kortom: meer bereik, meer zichtbaarheid, sneller in contact met de doelgroep.

  Wij verzorgen deze LinkedIn™ training op locatie van onze opdrachtgever, in Nederland of daarbuiten. In het Nederlands of Engels en ook andere talen zijn bespreekbaar. Al onze trainingen worden geheel op maat afgestemd op jullie wensen, doelgroep en leerdoelen. In overleg plannen we de trainingsmomenten, tijd en duur. Wij maken graag gebruik van een geschikte ruimte, met scherm, flipover en uitstekend internet. En ook goede koffie kunnen wij waarderen.

  Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

  Contact