Over ons

Alt Text

In het kort

Als Social Selling experts laten we jou en jouw team de kracht van LinkedIn™ ervaren! Op zoek naar nieuwe medewerkers? Als trainers werken we samen met je aan ’n succesvolle strategie.

Oprichter en eigenaar Richard van der Blom is lid van een Europese denktank LinkedIn™, een van de meest gelezen Nederlandse auteurs over LinkedIn™ en ervaren keynote spreker over Social Selling en LinkedIn™.

Wij werken met de beste trainers en experts om onze klanten waardevolle trainingen te kunnen garanderen met nieuwe inzichten en resultaten.

Over Just Connecting

Just Connecting (actief sinds 2009) ondersteunt organisaties en professionals in binnen- en buitenland met training en advies op het gebied van Social Selling en LinkedIn™.

Wij geloven dat verandering in het sales- en marketingproces onontbeerlijk zijn om resultaten te halen. Dankzij de opkomst van de informatie- en netwerksamenleving oriënteren onze klanten zich anders dan voorheen. En dat vraagt een andere sales benadering van onze kant.

Met onze B.E.S.T. Social Selling methodiek leren wij sales professionals hoe ze in minder tijd, sneller hun prospects kunnen identificeren en meer leads genereren.

Recente onderzoeken tonen aan dat:

  • 96% van de beslissers (DMU), waaronder inkopers, niet meer reageren op koude acquisitie
  • 75% van de beslissers (DMU) aangeeft dat content van doorslaggevend belang is tijdens het inkoopproces
  • 70% van de inkopers waardevolle inzichten en visie verwacht van een leverancier
  • 60% van het inkoopproces achter de rug is voorde eerste fysieke ontmoeting
  • Tevreden klanten je meer leads bezorgen dan je beste sales professional

Just Connecting verzorgt Social Selling training en advies voor (inter)nationale klanten actief in de B2B. Tot onze klanten behoren organisaties als ING Nederland, Nuance, DSM, Graydon, Adecco, Wolter Kluwers, AKD Advocaten en vele anderen.

Naast Social Selling verzorgen wij trainingen gericht op:

  • Recruitment en Employer Branding
  • Marketing en Communicatie
  • Personal Branding

Waarom kiezen voor Just Connecting?

Just Connecting verzorgt al sinds 2008 trainingen en was daarmee een van de eerste organisaties die zich specialiseerde in dit platform. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 20.000 professionals getraind en verzorgden wij ruim 1.000 in-company trainingen bij meer dan 400 (inter)nationale opdrachtgevers.

Just Connecting en de trainers zijn voor 100% gespecialiseerd in LinkedIn™. Wij doen het er niet bij, nee LinkedIn™ is ons specialisme. Samen met u(w collega’s) kijken wij naar de mogelijke toepassingen voor uw organisatie en de doelstellingen op het gebied van Sales, Marketing en Recruitment. Eigenaar Richard van der Blom is een van de meest gelezen auteurs in Nederland over het gebruik van LinkedIn™, lid van een Europese denktank en weet uw organisatie als geen ander te inspireren om LinkedIn™ optimaal in te zetten.

Al onze trainingen en sessies maken wij op maat voor onze opdrachtgevers. Wij verdiepen ons in uw medewerkers (hun huidige en gewenste kennisniveau), uw producten en/of diensten en uw markt en doelgroep. Onze trainingen worden geheel naar uw wensen en leerdoelen samengesteld en kunnen verzorgd worden in het Nederlands of Engels. Wij houden een intake, analyseren de huidige situatie, verzorgen de meest passende training en geven nazorg in de vorm van E-Books en coaching.

Wij kunnen u helpen met verhoogde leadgeneratie, meer relevant bereik en met het vinden van nieuwe medewerkers. Of het nu gaat om sales-, marketing- of recruitmentdoelen, onze integrale aanpak zorgt voor een duidelijke strategie met concrete resultaten. Wij leveren resultaat: meer websitebezoekers vanuit LinkedIn™, betere kandidaten voor uw vacatures en meer conversie richting afspraken en leads.

Onze Missie

Het begeleiden van onze klanten (en deelnemers) bij de digitale transformatie naar connectieve organisaties om ze succesvoller te maken met LinkedIn™ voor het bereiken van hun sales-, marketing en recruitment doelstellingen.

Getrainde professionals

Incompany trainingen

Geschreven blogs

Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

Contact