‘95% van B2B beslissers verwacht nieuwe of andere inzichten van de sales professional’

Social Selling

Wat is Social Selling? Alle online acties gericht op: het creëren van een sterk merk, het leggen en onderhouden van waardevolle contacten met klanten en prospects, en het toevoegen van waarde en expertise, om zodoende het inkoopproces van (potentiële) klanten positief te beïnvloeden en bestaande relaties te intensiveren.

Door de opkomst van internet en netwerksamenleving is het gedrag van B2B-kopers veranderd.

Online tools (zoals Vainu, Apostle, Sales Navigator) en platformen (LinkedIn, Twitter, dynamische CRM) zorgen voor nieuwe klantinformatie. Met de juiste attitude en kennis kan iedere sales professional hier gebruik van maken om onderscheidend te acteren. Social Selling is gevraagd en ongevraagd waarde toevoegen aan de klantrelatie, je netwerk durven te verbinden en kansen zien en pakken.

Just Connecting staat voor een integrale en pragmatische Social Selling aanpak, waarbij trainingen en trajecten op maat opgesteld en verzorgd worden voor uw organisatie. Het doel? Meer leads, afspraken en uiteindelijk omzet door een verhoogd kennisniveau en verandering in attitude inzake Social Selling. Uw organisatie wordt pro-actiever, uw medewerkers succesvoller en de resultaten beter!

Onderstaand de diensten die wij voor uw organisatie kunnen verzorgen: