Inspiratiesessie Social Selling

Alt Text

Inspiratiesessie Social Selling

Waarom is Social Selling hèt antwoord op het veranderende B2B sales-landschap? Hoe kunnen we snel aan de slag gaan met Social Selling en de eerste resultaten zien? Hoe blijf ik top-of-mind bij mijn opdrachtgevers en hoe creëer ik ambassadeurs in mijn netwerk? Welke tools en platformen kan ik inzetten en hoe integreer ik dit in mijn dagelijkse werkzaamheden?

Geen succes zonder inspiratie! Tijdens onze op maat gemaakte inspiratiesessie delen wij nieuwe inzichten en best practices met de deelnemers. Onze B.E.S.T. © methodiek laat de deelnemers zien uit welke elementen Social Selling bestaat, en hoe ze deze direct voor zichzelf en de organisatie kunnen vormgeven. Concrete tips en eye-openers in combinatie met veel interactie en ruimte voor vragen vanuit de deelnemers.

Deze sessie kan verzorgd worden in het Nederlands en Engels.

Wat anderen vinden

Informatie aanvragen

    Veel gestelde vragen

    Omdat jouw klant zich anders oriënteert in zijn koopproces als 10 jaar geleden. Waardevolle content delen wordt steeds belangrijker, social media (en specifiek LinkedIn™) worden steeds vaker geraadpleegd voor referenties en relevante inzichten. Mis de slag niet! Investeer in Social Selling om concrete verkoopsignalen te identificeren, netwerken te ontrafelen voor kwalitatieve introducties en top-of-mind te worden onder je doelgroep.

    Ieder bedrijf actief in B2B-segment kan Social Selling (via LinkedIn™) inzetten. Natuurlijk zijn er bepaalde segmenten minder actief op Social Media en LinkedIn™. Wij leren je echter hoe je indirect je beslissers bereikt, hoe jouw waardevolle inzichten zo gestuurd kunnen worden, dat ze toch bij jouw doelgroep terecht komen. Dat kunnen we doen met de gratis mogelijkheden, maar nog beter met Sales Navigator.

    Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

    Contact