Sales Navigator

Alt Text

Sales Navigator

LinkedIn™ is naast een zakelijk social media platform ook een gedegen business tool. Steeds meer organisaties faciliteren hun sales professionals met LinkedIn™ Sales Navigator, het betaalde sales-abonnement. Een investering die zich met onze professionele training en begeleiding in snel tempo terugverdient.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Uitleg over de opbouw en alle functionaliteiten van Sales Navigator
 • Hoe Leadbuilder te gebruiken voor effectieve zoekopdrachten
 • Diverse social selling tactieken om met prospects in contact te komen en toe te werken naar afspraak of lead (InMail, Leads, Accounts)
 • Synergie tussen Sales Navigator en het reguliere LinkedIn™ account
 • Een effectieve strategie om Social Selling en Sales Navigator in de dagelijkse en wekelijkse routine van de sales professional te implementeren
 • Hoe Teamlink en Pointdrive in te zetten vanuit Sales Navigator Enterprise.
 • Informatie inzake de mogelijke integratie met uw CRM en andere tools

Sales Navigator kent drie pakketten (Professional, Team en Enterprise), die allemaal een ander kostplaatje en functionaliteit kennen. Weet u (nog) niet welk Sales Navigator abonnement het beste aansluit bij uw organisatie en professionals? Wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Deze training kunt u afnemen in één dagdeel of twee dagdelen. Kiest u voor één dagdeel, dan richten we samen met uw mensen Sales Navigator in en maken we ze wegwijs. Kiest u voor twee dagdelen, dan verzorgen wij ca. 4 weken na het eerste dagdeel een praktijksessie om samen met uw medewerkers leads en afspraken te genereren. Samen aan de slag dus!

Al onze trainingen kunnen verzorgt worden in het Nederlands en Engels.

Wat anderen vinden

Informatie aanvragen

  Veel gestelde vragen

  Wanneer medewerkers hun LinkedIn™ profiel strategisch gebruiken levert dat de organisatie direct een aantal voordelen op. Allereerst wordt de organisatie en haar diensten/producten beter gevonden in LinkedIn™. Wanneer we medewerkers laten zien hoe ze waardevolle content kunnen delen, versterkt dat ook de vindbaarheid in Google. Daarnaast, jullie klanten oriënteren zich meer en meer online, professionele individuele profielen zijn onderscheidende online visitekaartjes. Kortom: meer bereik, meer zichtbaarheid, sneller in contact met de doelgroep.

  Wij verzorgen deze training op locatie van onze opdrachtgever, in Nederland of daarbuiten. In het Nederlands of Engels en ook andere talen zijn bespreekbaar. Al onze trainingen worden geheel op maat afgestemd op jullie wensen, doelgroep en leerdoelen. In overleg plannen we de trainingsmomenten, tijd en duur. Wij maken graag gebruik van een geschikte ruimte, met scherm, flipover en uitstekend internet. En ook goede koffie kunnen wij waarderen.

  Wilt u uw organisatie inspireren om aan de slag te gaan met Social Selling?

  Contact